Реєстрація компанії в США

Якщо Ви прийняли тверде рішення про відкриття компанії в США і не сумніваєтеся в тому, який вид компанії відкривати і в якому штаті реєструвати, то після узгодження з Вами всіх деталей, ми в короткі терміни зареєструємо Вашу компанію в США під ключ. Якщо Ви зацікавлені в придбанні нової компанії – допоможемо провести правильну перевірку і оцінку, підготувати всі необхідні документи і переоформити на Ваше ім’я.

Якщо Ви не знайомі з культурою ведення бізнесу в США, не знаєте в якому штаті відкривати, яку форму оподаткування вибрати, що робити далі і т.д., то рекомендуємо Вам отримати попередньо консультацію щодо організації та ведення бізнесу в США, яка дасть Вам повноцінне розуміння і базу для прийняття подальших рішень.

Якщо Ви сумніваєтеся або не зовсім готові приймати зважені рішення пов’язані з відкриттям компанії в США, перед реєстрацією будь-якої компанії ми завжди даємо коротку півгодинну консультацію і допомагаємо прийняти рішення щодо вибору штату і форми реєстрації компанії, але це не зможе замінити Вам повноцінну консультацію. Після того як Ви приймаєте рішення про вибір організаційної форми і вирішуєте реєструвати компанію ми даємо більш розгорнуту (у вигляді брошури) інформацію про особливості обраної Вами форми організації компанії і її управління.

Якщо необхідно, ми також забезпечимо відкриття корпоративного рахунку в США, розробку статутних документів (LLC operating agreement, Shareholders agreement) і внутрішньої документації, пошук партнерів, організацію оренди роботи Вашого віртуального офісу в США, найм юристів, бухгалтерів і фахівців інших сервісних професій, просування вашого бізнесу, відразу ж називаючи кінцеву вартість своїх послуг.

На даний момент, найбільш поширені організаційні форми компаній, які можуть зареєструвати і якими можуть володіти резиденти України це:

Детальніше про види компаній в США

Після успішної реєстрації компанії, ми пропонуємо Вам свої послуги щодо подальшого обслуговування та супроводу Вашої компанії. Ми забезпечимо Вам легалізацію документації Апостилем, включаючи підготовку доручень, контрактів, доопрацювань та внесення змін до установчих документів американської компанії. Ви можете бути впевнені, що наші фахівці правильно і в терміни підготують необхідні договори, перереєструють і подадуть всі необхідні форми звітності в затверджені терміни.

ВАРТІСТЬ РЕЄСТРАЦІЇ:

Вартість реєстрації LLC з реєстрацією в податковій службі США, та отриманням EIN (Employer Identification Number), починаєтьсявід $450 США за комерційним курсом на день оплати і залежить від багатьох причин, таких як підготовка операційної угоди, оренда офісу, відкриття рахунку і т.д. Детальніше про реєстрацію LLC.

Вартість реєстрації C-Corporation, з реєстрацією в податковій службі США, та отриманням EIN (Employer Identification Number), коштує від $550 США пза комерційним курсом на день оплати і залежить від багатьох причин, наприклад від тривалості узгодження всіх питань з майбутніми засновниками і складності Shareholders Agreement. Детальніше про реєстрацію корпорації в США.

*Розробка нестандартних статутних документів. У зазначену вартість входить компанія з комплектом документів, що містять базові умови. Для підготовки та оформлення розширених версій документів також знадобляться додатковы витрати.

Р.S. Є фірми, що пропонують подібні послуги за невиправдано низькою ціною. Вони приваблюють клієнта, виконують тільки реєстрацію по стандартних документах, після чого з’ясовується, що за надання кожної наступної або навіть супутньої, але вкрай необхідної Вам послуги необхідно, по-перше – серйозно доплачувати, а по-друге – перереєстровувати документи компанії, а це, в свою чергу, несе додаткові, але вагомі юридичні і здавалося б дріб’язкові (але ні) поштові витрати, тому підприємці, що звернули увагу на низькі ціни, в результаті переплачують надалі, і часто буває – багаторазово. Ми радимо бути обережними у виборі послуг і не попадатись на такі прийоми.

Позитивне ставлення партнерів, контролюючих структур, громадських організацій, лояльність клієнтів, налагоджена логістична мережа – все це і багато іншого потрібно для успішної роботи компанії або її філії на американському ринку. Без професійних послуг не обійтися, тому відкриваючи і розвиваючи свою компанію в США Ви трохи пізніше все оціните і не пошкодуєте ні про те скільки нам заплатили, ні про те, що звернулися саме до нас. Ми не раз вирішували всі перераховані вище завдання і справді знаємо, скільки що коштує і як правильно зареєструвати філію або відкрити компанію в США, і ми впевнені в наших послугах і Вашому майбутньому успіху.

Інші статті з питань реєстрації компанії в США:
Переваги відкриття компанії в США
10 правил для успішного володіння і управління американською компанією
Ведення бізнесу в США
Види компаній в США
Що краще? C-corporation-або LLC?

Реєстрація компанії в США

Послуги з ведення бізнесу в США

Also available in: Russian