Юридичний податковий консалтинг


Податковий консалтинг дуже затребувана послуга. Останні кілька років уряд щорічно в передноворічні дні змінює умови оподаткування та правила гри для бізнесу. Багато підприємств не встигають відразу зорієнтуватися у змінах законодавства, а працювати за новими правилами необхідно вже в лічені дні. Також, не рідкісні і ситуації, коли від прийняття швидкого та правильного рішення залежить багатомільйонна угода. У всіх цих випадках краще за все звернутися до професіоналів і за кілька годин отримати професійну консультацію як вчинити в вашій ситуації, ніж витратити кілька днів або навіть тижнів поки корпоративний бухгалтер вивчить і розбереться у всіх змінах і наслідках цих змін для вашої компанії.
Що ж таке податковий консалтинг і яка потреба в ньому для підприємства?Податковий консалтинг, крім окремих консультацій з поточних питань підприємства включає в себе комплексні консультації з податкової оптимізації, податкового планування, аудиту податкової безпеки, а також детальний аналіз податкових ризиків вашої компанії.
Податкова безпека бізнесу найважливіша частина захисту бізнесу. Постійно мінливе податкове законодавство змушує платників податків звертатися до професійної допомоги. Податкова безпека впливає не тільки на штрафи і податкові донарахування, а й може кинути серйозну тінь на ділову репутацію компанії. Особливо гостро податкові складності можуть відбитися на відносинах з закордонними контрагентами – транснаціональними компаніями. Які дуже негативно ставляться до компаній, у яких виникають труднощі з податковими органами і для них не важливо чи правомірні вимоги податкових органів чи ні, бо на кону стоїть їх міжнародна репутація, і при найменшому ризику такі компанії відразу ж розривають взаємовідносини з “ризиковими контрагентами” відповідно до корпоративних “compliаnce”. Тому дуже важливою є побудова податкового щита бізнесу.

Мета податкового консалтингу:

  • “репетиція”податкової перевірки;
  • зниження ризиків порушення податкового законодавства;
  • зниження ймовірності виникнення конфліктних ситуацій з представниками правоохоронних та інших органів державної влади;
  • мінімізація фінансових втрат у вигляді штрафів і пені;
  • підвищення ділової репутації Вашої компанії.

Фахівці нашої компанії мають багаторічний практичний досвід податкового консультування, отриманий за час роботи в податкових і судових органах України. Інформація, передана вам на консультаціях з оподаткування, завжди актуальна, достовірна, заснована на практиці і професійній думці профільних фахівців, враховує сформовану практику, думку офіційних органів, а також наше власне професійне судження.
Не варто думати, що податковий консалтинг – це проекти тільки для великих компаній, що працюють з міжнародними компаніями або замовниками.Консультації щодо податків необхідні всім – і індивідуальним підприємцям, і малому бізнесу, і середнім компаніям. Адже податки зобов’язані сплачувати всі, а от як це робити правильно, не сплачуючи зайвого, але і виконуючи всі свої зобов’язання, знає далеко не кожен.

Звернувшись в нашу компанію за послугою проведення податкового консалтингу, ви переконаєтеся, що це дуже ефективний інструмент для вирішення проблем, що виникають в реальній практичній діяльності бізнесу.


Юридичний податковий консалтинг

Юридичні послуги в сфері податкового права



Задайте питання

Also available in: Russian