Переваги відкриття компанії в США

Переваги відкриття компанії в США

Кожна, абсолютно кожна, людина на цій планеті може відкрити бізнес в США. При цьому абсолютно не важливо, чи великий у неї бізнес або зовсім маленький. Для багатьох бізнесів робота з американським ринком є ​​питанням існування і виживання в принципі, для всіх інших – це питання збільшення доходів, досягнення принципово нового масштабу і оборотів, робота з величезною платоспроможною клієнтською базою. І, що дуже важливо, це робота в законодавчому полі, де тільки ти і твої таланти є визначальними, де ніякий чиновник не поставить тобі підніжку, де немає рейдерів, які одного “прекрасного” дня присвоять собі справу твого життя. Ось так, якщо коротко, виглядає відповідь на питання “навіщо мені бізнес в США” для активної, талановитої і сповненої божевільних ідей, як зробити світ кращим, людини.
І ось на шляху до досягнення цієї мети стоїть створення компанії. У США цей процес спрощений до мінімуму, проте є ряд важливих нюансів. Їх ми розберемо детально в наступних публікаціях. А поки ще раз зупинимося на тому, які переваги дає відкриття компанії в Сполучених Штатах.

1. Своя компанія Вам потрібна для того, щоб спростити процедуру продажу на американському ринку, зокрема в питаннях митного та податкового обкладення.

2. Своя компанія вам потрібна для того, щоб мати доступ до ринку капіталу в США: венчурного капіталу, ангел-інвесторів і публічних ринків.

3. Своя компанія Вам потрібна для того, щоб посилити репутацію як в очах Ваших американських клієнтів, так і на інших зарубіжних ринках.

4. Своя компанія в США Вам потрібна для того, щоб отримати можливість оформити візу і легально працювати в США (як інвестор, співробітник компанії і ін. – АЛЕ важливо розуміти, що просто відкриття компанії для отримання візи інвестора або робочої замало).

5. Можливість оптимізувати оподаткування всередині США, якщо Ви працюєте через американську компанію.

Інші статті по темі:
10 правил для успішного володіння і управління американською компанією
Що краще? C-corporation-або LLC?
Види компаній в США
Ведення бізнесу в США

Also available in: Russian

Related posts

LLC operating agreement. Операційний договір LLC.

LLC operating agreement. Операційний договір LLC.

Навіщо LLC необхідний операційний договір або установчий договір LLC (LLC operating agreement)? Багато штатів не вимагають при відкритті компанії...

Візи в США

Візи в США

Громадянам України для в’їзду до Сполучених Штатів як і раніше необхідно мати візу. В Україні візи в США надаються консульським відділом...