Візи Н-2А та Н-2В

Візи Н-2А та Н-2В

Україна й досі залишається в числі країн, які беруть участь у візових програмах Н-2А і Н-2В

18 листопада 2015 USCIS і Міністерство національної безпеки (DHS), разом з державним департаментом США, додали такі країни (серед яких вже була Україна), як Андорра, Бельгія, Бруней, Колумбія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Монако, Сан-Марино, Сінгапур, Тайвань, і Тимор-Лешті в список країн, громадяни яких у наступному році мають право брати участь у візових програмах H-2A і H-2B. DHS залишає за собою право вносити зміни в список в будь-який час – як розширювати цей список, так і виключати країни з цього списку (наприклад: Молдова – більше не бере участь у візовій програмі Н-2В, оскільки більше не відповідає певним стандартам; але все ще залишається учасником візової програми Н-2А).

Україна й досі залишається в числі країн, які беруть участь у візових програмах Н-2А і Н-2В

USCIS, також залишає за собою право схвалити відкриття віз для громадян країн, яких немає в списку, якщо вони побачать що людина сповнена рішучості і буде цінною для США.

Що таке візові програми Н-2А і Н-2В?

Це неімміграційні робочі візи.
Візи типу H-2A надаються тимчасовим або сезонним робітникам сільського господарства.
Візи типу H-2B надаються тимчасовим або сезонним робітникам, які НЕ зайняті в сфері сільського господарства.

ВАЖЛИВО!!!

Робота в Сполучених Штатах без дозволу Служби імміграції та громадянства США (USCIS) не допускається. Щоб отримати робочу візу, майбутній роботодавець в США повинен подати від вашого імені петицію (форма I-129) в Службу імміграції та громадянства США (USCIS). Слід зазначити, що факт прийняття петиції не гарантує отримання неімміграційної візи США заявником, який не задовольняє вимогам, передбачених Законом про імміграцію та громадянство США.

Щоб ознайомитися з умовами подачі візи більш детально – перейдіть за посиланням

Also available in: Russian

Related posts

Корпоративний франшизний податок Штату Делавер

Корпоративний франшизний податок Штату Делавер

УВАГА!Несплата у встановлені терміни тягне за собою накладення штрафу в розмірі 200 доларів США + пеня 1,5% за кожен прострочений місяць , а також...