Міжнародна конференція «OUTSOURCE PEOPLE 2015»

Міжнародна конференція «OUTSOURCE PEOPLE 2015»

Юридична компанія “Юнайтед” прийме участь у міжнародній конференції з аутсорсингу і розробки ПЗ «OUTSOURCE PEOPLE 2015 KYIV» 23-24 жовтня.

Юридична компанія “Юнайтед” візьме участь у міжнародній конференції з аутсорсингу та розробки ПЗ «OUTSOURCE PEOPLE 2015 KYIV» яка буде проходити в цьому році 23-24 жовтня в Києві, в новому гостинному комплексі “Ramada”.

Мета конференції – обмін передовими ідеями і напрацюваннями,корисними для кожного учасника контактами, обговорення трендів і “наболілих” питань, а також шляхів вирішення цих проблем.

Outsource People збере разом 1000 кращих представників вітчизняного та зарубіжного IT-бізнесу. Серед спікерів Ви у черговий раз зустрінете лідерів та інших топ-професіоналів, практично всіх найбільших вітчизняних, а також зарубіжних компаній.

Захід буде цікавим тим, хто тільки починає розвивати свій бізнес, – директорам малих і середніх компаній, і тим, хто вже досяг певних результатів, – власникам продуктових IT-компаній, а також професіоналам і новачкам в HR-, PM-, Sales- і Marketing сферах.

В рамках конференції відбудеться Trade Show – виставка кращих компаній, що надають різні послуги для розробки ПЗ, які відібрані шляхом опитувань IT компаній і шляхом отримання рекомендацій від тих, хто вже скористався їхніми послугами.

Запрошуємо Вас взяти участь, подія буде продуктивною і цікавою!

ЗАПРОШУЄМО ДО НАШОГО СТЕНДУ 

IT-фахівці, кому потрібна якісна думка, відгук, порада від юристів – запрошуємо до нашого столу переговорів, де Ви отримаєте кваліфіковані, зрозумілі і доступні відповіді на питання, які Вас турбують від професійних юристів IT-практиків юридичної компанії ЮНАЙТЕД.

А також ми будемо проводити РОЗІГРАШ ПРИЗІВ

Серед призів:

Спеціальні умови:

Вигравши приз «Пакет юридичного супроводу на місяць» Ви можете отримати пакет вищого рівня, доплативши різницю у вартості пакета.
При виграші призу «Складання індивідуального документа» – створення другого індивідуального документа зі знижкою 50%.

Детальні умови розіграшу за посиланням – united.org.ua/outsource

Also available in: Russian