Супровід злиття «НІО-Софт УКРАЇНА» и «NIO-Soft UG»

Супровід злиття «НІО-Софт УКРАЇНА» и «NIO-Soft UG»

Юнайтед виступила юридичним радником у зв’язку зі злиттям «НІО-Софт УКРАЇНА» и NIO-Soft UG

Юридична фірма «Юнайтед» провела юридичний супровід злиття української компанії-розробника програмного забезпечення «НІО – Софт Україна» та німецької «NIO-Soft UG». Рішення про злиття компаній було прийнято для забезпечення можливості компанії “НІО-Софт Україна” повноцінно вийти на європейський ринок інформаційних технологій і послуг у сфері Software Development, UAV Solutions, Cloud Solutions, залучення інвестицій у свої проекти, а також захисту своїх розробок європейським законодавством. ЮК “Юнайтед” провела аналіз ризиків злиття компаній різних юрисдикцій на підставі якого розроблені документи та проведено повний юридичний супровід злиття компаній.

Юристи компанії Юнайтед підготували всі необхідні документи, договори, рішення і протоколи щодо продажу частки у статутному капіталі української IT компанією. Брали участь у переговорах, провели аналіз наданих документів на визначення можливих ризиків, надали юридичний супровід на всіх етапах злиття.

Завдяки злиттю з німецькою компанією NIO-Soft UG український ринок виходить на новий міжнародний рівень у сфері інформаційних технологій і послуг, що фокусуються на UAV технологіях і SaaS рішеннях.

У команду юристів Юнайтед, які працювали над проектом, увійшли партнери Андрій Поліщук та Віктор Колесник, юрист Єгор Суржан.

Also available in: Russian

Related posts

Візи в США

Візи в США

Громадянам України для в’їзду до Сполучених Штатів як і раніше необхідно мати візу. В Україні візи в США надаються консульським відділом...

Що треба знати щоб під час обшуку не бути «статистом»?

Що треба знати щоб під час обшуку не бути «статистом»?

Що треба знати щоб під час обшуку не бути «статистом»? Не зважаючи на «реформи» та «проведену люстрацію», обшук залишається дієвим механізмом для...