Корпоративний франшизний податок Штату Делавер

Корпоративний франшизний податок Штату Делавер

Подавати звіт та сплачувати корпоративний франшизний податок Штату Делавер необхідно не пізніше 1 червня 2016 року!

До кінця дедлайну залишилося…



УВАГА!Несплата у встановлені терміни тягне за собою накладення штрафу в розмірі 200 доларів США + пеня 1,5% за кожен прострочений місяць , а також Ваша компанія втратить статус належного статусу юридичної особи, що в свою чергу не дасть можливість підтвердити Good Standing certificate і це буде вкрай негативним моментом при відкритті банківського рахунку, веденні бізнесу з державними органами, або при підписанні нових контрактів з бізнес-партнерами.

Компанії, які мають організаційно-правову форму на кшталт:

  • товариство з обмеженою відповідальністю(Limited Partnerships)
  • компанії з обмеженою відповідальністю(LLC)
  • компанії з необмеженою відповідальністю (General Partnerships)

зареєстровані в штаті Делавер НЕ подають щорічний звіт (Annual Report), але з них стягується річний податок в розмірі $300,00. Дані типи компаній зобов’язані щорічно сплачувати франшизний податок до 1 червня. Повторимося, штраф за несплату (або несвоєчасну сплату) становить $200,00. Так само вам буде нараховуватися пеня в розмірі 1,5% за кожен прострочений місяць.

Відповіді на типові запитання:

1.Але у мене немає франшиз або будь-яких підписаних франшизних договорів в тому числі зі Штатом, чому тоді з мене стягується франшизний податок? Що таке франшизний податок штату?

У кодексі штату Делавер (Розділ 5, гл.8, п.501) зазначено, що «кожна вже існуюча корпорація і така, що буде організована в майбутньому, будучи зареєстрованою відповідно до законів штату Делавер, повинна сплачувати річний податок, за реєстрацію в Штаті, за допомогою оплати корпоративної франшизної ліцензії штату, як зазначено в цьому розділі.

2.А якщо моя компанія «порожня»? Якщо я все ще не почав(ла) займатися підприємницькою діяльністю, чи повинен(на) я в такому випадку подавати річні звіти і платити податки?

У кодексі штату Делавер (Розділ 5, гл.8, п.503) зазначено, що «всі корпорації, які прийняли положення Конституції даного Штату і потрапляють під Главу 1, Розділу 5, а також всі корпорації, які до теперішнього моменту заповнювали або будуть в майбутньому заповнювати заяву про реєстрацію компанії, відповідно до даної глави, повинні сплачувати Держсекретареві штату щорічний франшизний податок, хоч би якою була необхідна сума, прописана в Розділі 8, глави 5, п.503 (1),(2).

3.Я припиняю свою підприємницьку діяльність на території США і/або мою компанію закривають – чи зобов’язаний(а) я в такому випадку продовжувати платити податки?

Податки продовжують нараховуватися до того моменту поки нормативно-правові документи про припинення діяльності вашої компанії в штаті Делавер не будуть прийняті секретарем штату. Дані документи є офіційним підтвердженням припинення діяльності вашої компанії (наприклад, Свідоцтво про закриття компанії (Certificate of Dissolution), Свідоцтво про злиття (Certificate of Merger) і тд.).

ЮК ЮНАЙТЕД подасть за вас корпоративний звіт і оплатить корпоративний франшизний податок штату Делавер в скорочені терміни.

Навіщо звертатися до нас?
• Ви заповнюєте просту анкету.
• Процедура взаємодії з нами і оплата наших послуг також проста.
• Виключається можливість орфографічних помилок.
• Вашу інформацію також буде проаналізовано на предмет точності калькуляції корпоративного податку, що в свою чергу виключить фінансові помилки.
• Гарантована подача звіту і проведення платежу.

Якщо ж Ви хочете правильно закрити вашу компанію, будь ласка, зв’яжіться з нами і ми допоможемо вам юридично правильно оформити всі документи для закриття компанії.

ПАМ’ЯТАЙТЕ, якщо не подати сертифікат про закриття компанії (Certificate of Dissolution) – це призведе до додаткової податкової та корпоративної відповідальності, а також до накладення штрафів.

УВАГА: Будь ласка, не плутайте річну оплату зареєстрованого агента з корпоративним франшизним податком, що підлягає сплаті щорічно за вашу реєстрацію.

Дякуємо Вам за увагу до цього невідкладного питання.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати на консультації та по телефону – (044) 227 37 30.



Also available in: Russian

Related posts

Ведення бізнесу в США

Ведення бізнесу в США

На сьогоднішній день Сполучені Штати Америки є найбільш конкурентоспроможною і технологічно розвиненою країною у світі з високим рівнем життя і...

Posted
Що треба знати щоб під час обшуку не бути «статистом»?

Що треба знати щоб під час обшуку не бути «статистом»?

Що треба знати щоб під час обшуку не бути «статистом»? Не зважаючи на «реформи» та «проведену люстрацію», обшук залишається дієвим механізмом для...