Корпоративний франшизний податок Штату Делавер

Корпоративний франшизний податок Штату Делавер

Подавати звіт та сплачувати корпоративний франшизний податок Штату Делавер необхідно не пізніше 1 червня 2016 року!

До кінця дедлайну залишилося…



УВАГА!Несплата у встановлені терміни тягне за собою накладення штрафу в розмірі 200 доларів США + пеня 1,5% за кожен прострочений місяць , а також Ваша компанія втратить статус належного статусу юридичної особи, що в свою чергу не дасть можливість підтвердити Good Standing certificate і це буде вкрай негативним моментом при відкритті банківського рахунку, веденні бізнесу з державними органами, або при підписанні нових контрактів з бізнес-партнерами.

Компанії, які мають організаційно-правову форму на кшталт:

  • товариство з обмеженою відповідальністю(Limited Partnerships)
  • компанії з обмеженою відповідальністю(LLC)
  • компанії з необмеженою відповідальністю (General Partnerships)

зареєстровані в штаті Делавер НЕ подають щорічний звіт (Annual Report), але з них стягується річний податок в розмірі $300,00. Дані типи компаній зобов’язані щорічно сплачувати франшизний податок до 1 червня. Повторимося, штраф за несплату (або несвоєчасну сплату) становить $200,00. Так само вам буде нараховуватися пеня в розмірі 1,5% за кожен прострочений місяць.

Відповіді на типові запитання:

1.Але у мене немає франшиз або будь-яких підписаних франшизних договорів в тому числі зі Штатом, чому тоді з мене стягується франшизний податок? Що таке франшизний податок штату?

У кодексі штату Делавер (Розділ 5, гл.8, п.501) зазначено, що «кожна вже існуюча корпорація і така, що буде організована в майбутньому, будучи зареєстрованою відповідно до законів штату Делавер, повинна сплачувати річний податок, за реєстрацію в Штаті, за допомогою оплати корпоративної франшизної ліцензії штату, як зазначено в цьому розділі.

2.А якщо моя компанія «порожня»? Якщо я все ще не почав(ла) займатися підприємницькою діяльністю, чи повинен(на) я в такому випадку подавати річні звіти і платити податки?

У кодексі штату Делавер (Розділ 5, гл.8, п.503) зазначено, що «всі корпорації, які прийняли положення Конституції даного Штату і потрапляють під Главу 1, Розділу 5, а також всі корпорації, які до теперішнього моменту заповнювали або будуть в майбутньому заповнювати заяву про реєстрацію компанії, відповідно до даної глави, повинні сплачувати Держсекретареві штату щорічний франшизний податок, хоч би якою була необхідна сума, прописана в Розділі 8, глави 5, п.503 (1),(2).

3.Я припиняю свою підприємницьку діяльність на території США і/або мою компанію закривають – чи зобов’язаний(а) я в такому випадку продовжувати платити податки?

Податки продовжують нараховуватися до того моменту поки нормативно-правові документи про припинення діяльності вашої компанії в штаті Делавер не будуть прийняті секретарем штату. Дані документи є офіційним підтвердженням припинення діяльності вашої компанії (наприклад, Свідоцтво про закриття компанії (Certificate of Dissolution), Свідоцтво про злиття (Certificate of Merger) і тд.).

ЮК ЮНАЙТЕД подасть за вас корпоративний звіт і оплатить корпоративний франшизний податок штату Делавер в скорочені терміни.

Навіщо звертатися до нас?
• Ви заповнюєте просту анкету.
• Процедура взаємодії з нами і оплата наших послуг також проста.
• Виключається можливість орфографічних помилок.
• Вашу інформацію також буде проаналізовано на предмет точності калькуляції корпоративного податку, що в свою чергу виключить фінансові помилки.
• Гарантована подача звіту і проведення платежу.

Якщо ж Ви хочете правильно закрити вашу компанію, будь ласка, зв’яжіться з нами і ми допоможемо вам юридично правильно оформити всі документи для закриття компанії.

ПАМ’ЯТАЙТЕ, якщо не подати сертифікат про закриття компанії (Certificate of Dissolution) – це призведе до додаткової податкової та корпоративної відповідальності, а також до накладення штрафів.

УВАГА: Будь ласка, не плутайте річну оплату зареєстрованого агента з корпоративним франшизним податком, що підлягає сплаті щорічно за вашу реєстрацію.

Дякуємо Вам за увагу до цього невідкладного питання.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати на консультації та по телефону – (044) 227 37 30.



Also available in: Russian

Related posts

Про платіж за використання комп’ютерної програми

Про платіж за використання комп’ютерної програми

Державна Фіскальна Служба України у листі від 18.08.2015 р. N 30644/7/99-99-19-02-02-17 надала роз’яснення про платіж за використання...

Sales Tax Nexus або Податковий Нексус США

Sales Tax Nexus або Податковий Нексус США

Nexus в перекладі з латинської – “сполучна ланка”, “зв’язок” – поняття використовується в американській...